Diensten

Milan Autoservice is het allround autobedrijf in Heteren. Wij bieden veel verschillende diensten aan. Denk aan de reparatie en het onderhoud van auto’s, het uitvoeren van APK-keuringen en het aanbieden van pechhulp in en rondom Heteren.

Reparatie

Onderhoud

APK-keuring

Auto reparatie

Pech langs de weg wil niemand. Maar als het dan toch gebeurt, wil je wel dat er snel wordt gehandeld. Wij zijn altijd snel ter plaatse en kunnen je auto naar onze autogarage in Heteren slepen. Daar gaan wij na wat het probleem is van de auto en informeren je over de mogelijke oplossingen. Uiteraard hou jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt of je het eens bent met ons voorstel.

Onderhoud

Door je auto tijdig en regelmatig te onderhouden, kun je pech op de weg voorkomen. Bij een kleine onderhoudsbeurt worden de belangrijkste onderdelen van de auto gecontroleerd. Een grote onderhoudsbeurt bestaat uit controle van vrijwel alle onderdelen van de auto. Wij hebben bijvoorbeeld een speciale airo service, banden service en remmen service.

APK-keuring

Ook voor een APK-keuring kun je bij ons terecht. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Tijdens deze verplichte keuring controleren wij de auto op milieu en veiligheidseisen. De remmen, wielen, verlichting, banden, het stuur en de carrosserie worden gecontroleerd. Ook checken wij de auto op de uitstoot van uitlaatgassen en registreren wij de kilometerstand, de gebruikte brandstof, het voertuigbewijs en het identificatienummer.