Werkplaats

Onze werkplaats

In onze werkplaats repareren en onderhouden wij auto’s. Dat doen we de hele dag door, dus ook ‘s avonds of ‘s ochtends vroeg kun je bij ons terecht. Ben je zelf niet in staat om de auto naar de werkplaats te rijden? Wij helpen je ook bij pech langs de weg. In dat geval kunnen wij de auto naar onze werkplaats slepen.

Onze werkplaats beschikt over twee bruggen. Daardoor kunnen wij meerdere auto’s tegelijk repareren of onderhouden. Wij kunnen dus flexibel afspraken plannen. Heb je direct een automonteur in Heteren nodig? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kijken dan of er een plekje beschikbaar is.

Vervangend vervoer

Over het algemeen kunnen wij inschatten hoe lang wij met de reparatie of het onderhoud bezig zijn. Het kan soms een paar dagen duren voordat je auto klaar is. Maar je wilt natuurlijk wel goed naar huis toekomen. Daarom kun je in overleg een vervangend vervoersmiddel meekrijgen. Denk aan een fiets of een auto. Wij hebben niet altijd de beschikking over een ander vervoersmiddel, dus overleg met ons voorafgaand aan de afspraak wat de mogelijkheden zijn.