Over ons

Milan Autoservice is een allround autogarage in Heteren waar je terecht kunt voor onderhoud, reparatie en APK-keuringen. Daarnaast bieden wij occasions aan.

Milan Auto’s

Mijn naam is Dani Clipici en ik ben trotse eigenaar van Milan Autoservice. Na 20 jaar als monteur bij diverse garagebedrijven gewerkt te hebben, waar ik naast reparatie en onderhoud ook zorgde voor de APK van personenwagens en lichte bedrijfswagens, vond ik het tijd worden om een lang gekoesterde droom uit te laten komen. Zo ontstond Autobedrijf Milan Auto’s te Heteren.

Sinds 2016

Ik ben monteur met een passie voor de auto. Ik ben op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en dat blijf ik door middel van het volgen van cursussen. Verder draait het in mijn bedrijf in eerste instantie om de kwaliteit, de vriendelijkheid en het persoonlijke contact met de klant. Verder hecht ik veel waarde aan flexibiliteit. Ik vind het belangrijk om mijn klanten snel en goed te helpen. Klanten kunnen daarom altijd snel een afspraak bij mij plannen. En daar betaal je niks extra voor. Milan Autoservice is namelijk betaalbaar én biedt kwalitatief goede service aan.

Verder staat Milan Autoservice bekend als een allround autobedrijf. Wij bieden veel verschillende diensten aan onder één dak, waardoor de klant een aanspreekpunt heeft voor alle vragen. Dat totaalpakket vind ik erg belangrijk. Alleen zo kunnen wij de klant voorzien in al zijn persoonlijke wensen.